Wiktionary:Tembung kanthi aksara wiwitan T

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: navigasi, golèk

Tembung kanthi aksara wiwitan T:

tak - tamba - tambah - tambane - tangan - teko - tela - tempik - tengen - tengkleng - tentrem - theklek - tiba - tiga - tilem - tindak - tindak - toya - tresno - tuku - tulisan - tulisane - tumbas - turu -


Sumber[besut]

  1. Kamus Indonesia - Daerah Jawa, Bali, Sunda, Madura, Sugiarto, dkk, PT Gramedia Pustaka Utama, 2007
Bali menyang indèks artikel